Aves |
Sphenisciformes |
Spheniscidae
Milieu: milieu / Klimaatzone / Diepte / verspreidingsgebied
Ecologie
Others. Subtropical
Southeast Pacific: Chile and Peru.
Lengte bij maturiteit / Grootte / Gewicht / Leeftijd
Maturiteit: Lm ?  range ? - ? cm Max length : 65.0 cm TL mannelijk / geslacht onbekend; (Ref. 91362); common length : 65.0 cm TL mannelijk / geslacht onbekend; (Ref. 8812); max. gepubliceerd gewicht: 4.5 kg (Ref. 356)
This is a gregarious species found in colonies and nests in burrows. Individuals or small groups are found at sea and is known to be less gregarious (Ref. 91362). Pursuit diving (Ref. 356).
Levenscyclus en paargedrag
Maturiteit | Voortplanting | Paaien | Eieren | Fecunditeit | Larven
Harrison, P. 1987 Seabirds of the world: a photographic guide. Christopher Helm, Hong Kong, 317p. (Ref. 91362)
Status op de Rode Lijst van het IUCN
(Ref. 130435: Version 2025-2 (Global))
CITES status (Ref. 108899)
Gevaar voor de mens
Gebruik door de mens
FAO - Publication: search | FishSource |
Tools
Meer informatie
PopulatiedynamicaGroei
Max. leeftijden / maten
Lengte-gewicht rel.
Lengte-lengte rel.
Lengtefrequenties
Massaconversie
Abundantie
LevenscyclusVoortplantingMaturiteitFecunditeitPaaienEierenOntwikkeling van de eierenLarven FysiologieZuurstofverbruik
Menselijk gerelateerdPostzegels, munten, diversen.
Internetbronnen
Schattingen op basis van modellen
Kwetsbaarheid van de visserij (Ref. 71543) |
Moderate to high vulnerability (46 of 100). |
Prijsklasse (Ref. 80766): |
Unknown. |