Aves |
Procellariiformes |
Diomedeidae
البيئة: الوسط / المنطقة المناخية / نطاق العمق / نطاق التوزيع
البيئة
Others. Subtropical
Pacific Ocean and Northwest Atlantic: from the coasts of China, Japan and Russia eastward to continental North America. Tropical to temperate waters.
الطول عند النضج الأول / الحجم / وزن / العمر
النضج: Lm ?  range ? - ? cm Max length : 81.0 cm TL ذكر/ مختلط الجنس; (مرجع 84934); أعلا وزن تم نشرة: 3.0 kg (مرجع 356)
Culmen: 12.7 cm; tarsus: 9.74 cm; wing: 21.3 cm.
Total Length: 68 to 74 cm (Ref. 8812). Found in the open ocean (Refs. 356, 122680). Scavengers (Ref. 356). Exhibits surface seizing behavior (Refs. 356, 122680). Courtship display preceding mating pair formation involves fanning both wings simultaneously while touching its side with its bill. Nests inland on Midway Island in calm areas; go to edge of islands and utilize updrafts to get airborne. Nesting site defended by aggression in the form of overt attack biting, threat with wide gape and vocalization, and rapid bill-clapping. Shifts between pairs in incubating eggs are long to allow far-foraging; longest recorded distance of a breeding individual of this species is 3700 km from its colony. Unable to regulate body temperature while still in the egg, even in late-incubation embryos with pip-holes; hatchlings, however, are able to regulate body temperature in response to environmental conditions. Semi-precocial. Postfledging care about 40 days. High mercury levels on feathers of young from Midway, north Pacific Ocean. Vulnerable to long-line fisheries (Ref. 87784)
دورة الحياة وسلوك التزاوج
النضج | التكاثر | وضع البيض | بيض | الخصوبة | اليرقات
Breeding starts later in October characterized by the arrival of the birds on the land. Eggs are laid from middle of November to the first week of December, incubation lasts for 66 days and most have hatched by the end of January. At least one parent was observed to guard the chick until mid-March. Parents were observed to circle around mostly at the sea between April and May and return to land only to feed the fledgling. By the end of July most birds were observed to have departed the islands.
Lepage, D. 2007 Avibase -the World Bird Database. http://www.bsc-eoc.org/avibase/avibase.jsp [accessed 09/07/2007]. (مرجع 7816)
حالة القائمة الحمراء للاتحاد الدولي لحفظ الطبيعة والموارد الطبيعية
(مرجع 130435: Version 2025-2 (Global))
حالته حسب اتفاقية سايتس (مرجع 108899)
Not Evaluated
خطر للأنسان
استخدامات بشرية
FAO - Publication: search | FishSource |
أدوات
مزيد من المعلومات
الديناميكيات السكانيةنموالحد الأقصى للأعمار/الأحجامعلاقة الطول بالوزن.علاقة الطول بالطول.الطول- التردداتالتحويل الجماعيالوفرة دورة الحياةالتكاثرالنضجالخصوبةوضع البيضبيضتطور البيضةاليرقات علم وظائف الأعضاءاستهلاك الأوكسجين
ذات الصلة بالبشرطوابع بريدية وعملات معدنية ومتنوعة
مصادر علي الأنترنت
تقديرات تستند إلى النماذج
ضعف الصيد (مرجع 71543) |
Moderate to high vulnerability (52 of 100). |
فئة السعر (مرجع 80766): |
Unknown. |