Aves |
Charadriiformes |
Stercorariidae
البيئة: الوسط / المنطقة المناخية / نطاق العمق / نطاق التوزيع
البيئة
محيطي. Polar
Indo-Pacific, Southwest Atlantic and Antarctic Atlantic. Subtropical to polar.
الطول عند النضج الأول / الحجم / وزن / العمر
النضج: Lm ?  range ? - ? cm Max length : 53.0 cm TL ذكر/ مختلط الجنس; (مرجع 8812); أعلا وزن تم نشرة: 1.3 kg (مرجع 356)
Wing: 39.55 cm.
Wingspan: 127 cm (Ref. 8812). A pelagic, long-lived seabird. Breeds mainly along the coast and associated islands in the Antarctic continent, possibly extending inland in the South Shetland and South Orkney Islands; possibly the southernmost breeding bird in the world, recorded at Amundsen-Scott Station at the South Pole. In some localities, may be found nesting in sympatry with Brown Skuas (Stercorarius antarcticus) and notably feed exclusively at sea while Brown Skuas feed on land (Ref. 95073). However, where there is allopatric nesting, it forages both at sea and terrestrially, mainly on penguin eggs and chicks (Ref. 95081). Exhibits a variety of foraging tactics but feeds mainly on penguins and pelagic fish. First breeding at 7 to 9 years of age. Breeding pairs nest in areas without snow and ice; typically lays two eggs. Size of breeding colonies vary; the largest colony at Cape Crozier, Ross Island, with ca.1000 breeding pairs. At Cape Crozier, breeding span recorded at almost 16 years. Monogamous for multiple seasons and with high site-fidelity. Generally breed in association with Adelie Penguins and may be the only avian predator bearing a major impact on populations of breeding seabirds in the Antarctic (Ref. 95073).
دورة الحياة وسلوك التزاوج
النضج | التكاثر | وضع البيض | بيض | الخصوبة | اليرقات
Harrison, P. 1983 Seabirds an identification guide. Houton Muffin Company 488pp. 1600 painted in full color 324 distribution maps. (مرجع 8812)
حالة القائمة الحمراء للاتحاد الدولي لحفظ الطبيعة والموارد الطبيعية
(مرجع 130435: Version 2025-2 (Global))
حالته حسب اتفاقية سايتس (مرجع 108899)
Not Evaluated
Not Evaluated
خطر للأنسان
استخدامات بشرية
FAO - Publication: search | FishSource |
أدوات
مزيد من المعلومات
الديناميكيات السكانيةنموالحد الأقصى للأعمار/الأحجامعلاقة الطول بالوزن.علاقة الطول بالطول.الطول- التردداتالتحويل الجماعيالوفرة دورة الحياةالتكاثرالنضجالخصوبةوضع البيضبيضتطور البيضةاليرقات علم وظائف الأعضاءاستهلاك الأوكسجين
ذات الصلة بالبشرطوابع بريدية وعملات معدنية ومتنوعة
مصادر علي الأنترنت
تقديرات تستند إلى النماذج
المرونه (Ref. 69278): |
عالي, الحد الزمني الأدني لتضاعف عدد أفراد المجتمع أقل من 15 شهر (K=10.07-40.21) |
ضعف الصيد (مرجع 71543) |
Moderate vulnerability (41 of 100). |
فئة السعر (مرجع 80766): |
Unknown. |